× Welkom op het SON forum!

Vertel ons wie je bent, wat je doet, vertel ons over je aandoening of waarom je op het forum bent. Onderwerpen die verder gaan als "voorstellen" worden verplaatst naar het daarvoor bestemde onderwerp.

even voorstellen

  • marikje
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
Lees meer
7 jaren 4 maanden geleden #12576 door marikje
even voorstellen werd gestart door marikje
Hallo allemaal,

Ik ben een vrouw van 57 jaar. Heb al 15 jaar Hashimoto. Ik ben in het begin 25 kilo aangekomen die ik nooit meer kwijt ben geraakt. En ik heb er 2 jaar over gedaan om goed ingesteld te zijn. Er werd 1x per jaar geprikt en mijn huisarts liet dan weten dat het goed was.
In 2012 ben ik verhuisd en in 2014 gestopt met werken. Toen het Thyrax probleem in de wereld kwam ben ik me in de materie gaan verdiepen. Ik heb gehuild toen ik ging lezen. Zo veel dingen vielen op zijn plek..... zo veel kwaaltjes hadden opeens een oorzaak.
Vanwege mijn vakantie in juni ben ik al in maart overgestapt naar Levothyroxinenatrium van Teva. Ben 1 op 1 overgestapt wat geregeld werd door de apotheek en heb in mijn vakantie zelf tijdelijk verhoogd omdat ik veel te moe was. Weer terug ben ik gezakt en nu heb ik alle klachten van een te hoge dosering behalve de energie. Die heb ik namelijk niet. Jammer genoeg heb ik een huisarts die niet meedenkt en meewerkt. Nu mag ik pas over 3 maanden weer prikken. Ondertussen ben ik weer 9 kilo zwaarder geworden. Ik overweeg te stoppen met eten :-)....
Voor de geïnteresseerden: TSH voor overstap 18-3 0.88, 25-4 0.81 01-07 0.24
T4 voor overstap 18-3 niet gemeten 25-4 11.7 01-07 14.3
Ik hoop op dit forum nog wijzer te worden zodat ik voor mijzelf de juiste besluiten kan nemen.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.043 seconden
Gemaakt door Kunena