× Welkom op het SON forum!

Vertel ons wie je bent, wat je doet, vertel ons over je aandoening of waarom je op het forum bent. Onderwerpen die verder gaan als "voorstellen" worden verplaatst naar het daarvoor bestemde onderwerp.

even voorstellen

  • Albert
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
Lees meer
6 jaren 3 maanden geleden #12234 door Albert
even voorstellen werd gestart door Albert
Mijn naam is Albert,

een man van 43 en ben sinds 2009 aan de Thyrax gezet door de huisarts als proefbehandeling. Mijn schildklierwaarden waren toen TSH 4,05 FT4 16, omdat ik vreselijk veel klachten had overwoog mijn huisarts een proefbehandeling, nog nooit heb ik mij daar goed bij gevoeld. Gewrichtsklachten, het altijd koud hebben, moe, suf en noem maar op. Ergens in 2013 ging het nog slechter en op aandringen bij de huisarts, heeft ze mij laten prikken op T3, deze lag onder de referentiewaarde 1,0. De endo zette mij aan de Cytomel en er ging een wereld voor mij open.
Toch ging het later weer berg af en heb ik mij laten verwijzen naar het Radboud, Ik was het allemaal zo beu om me altijd zo belabberd te voelen. Deze endo kwam met de conclusie dat ik een milde subklinische hypothyreoïdie had en vind dat ik moet stoppen met alle medicatie, iets wat iedere schildklierpatient zou willen alleen ben ik er erg bang voor, maar nu ik heb moeten overstappen op Euthyrox voel ik mij zo vreselijk slecht, dat ik haar voorstel in overweging ben gaan nemen. stoppen dus! volgens haar is de kans erg groot dat mijn schildklier weer gaat werken. Nergens kan ik informatie vinden dat een schildklier weer kan gaan werken. wie oh wie kan mij hier iets over vertellen!

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.083 seconden
Gemaakt door Kunena