Wie heeft nog oude Thyrax potjes voor overname?

  • Guard
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Junior Lid
  • Junior Lid
Lees meer
8 jaren 5 maanden geleden #11315 door Guard
Wie van jullie heeft nog de (oude) Thyrax potjes in huis? Ik wil ze graag overnemen. Ga weer van Euthyrox terug naar Thyrax want de hyperverschijnselen zijn alleen maar 'erger' geworden sinds de overstap. Euthyrox is het niet voor mij. Aangezien ik CHT patient ben, ben ik afhankelijk van levothyroxine en ik krijg nu (gewoon) teveel binnen, ondanks de vele verlagingen in mg. Euthyrox is vele malen sterker. Goed instellen is na 4 maanden nog steeds niet gelukt. Dus ga per morgen terug naar Thyrax, om te kijken of het hyperen dan wellicht eens ophoudt. Wil weer terug naar mijn 'oude' hyperloze ik.

PS dit vond ik in een artikel van Lareb: "In de periode van 07-01-2011 t/m 30-03-2014 ontving Lareb 10 meldingen van hyperthyreoïdie of symptomen hiervan na substitutie van Thyrax® naar een ander levothyroxine preparaat."
Een gewaarschuwd mens telt voor 2!

Dank alvast.
Groetjes, C

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
8 jaren 5 maanden geleden #11320 door ElsLammie
Beantwoord door ElsLammie in topic Wie heeft nog oude Thyrax potjes voor overname?
Hey Guard,

Oude potjes heb ik zelf ook niet meer maar op advies van de huisarts heb ik bij de apotheek van die bruine plastic potjes gehaald; werkt bij mij prima. Ik haal zodra ik nieuwe Thyrax ophaal meteen alle pillen uit de blister-verpakking en stop ze in de plastic potjes.

Groetjes Ella
De volgende gebruiker (s) zei dank u: Guard

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
7 jaren 10 maanden geleden #12019 door Rebecca
Beantwoord door Rebecca in topic Wie heeft nog oude Thyrax potjes voor overname?
Kijk uit met wisselen van medicijn, krijg je van de thyrax weer problemen. Ben zelf na 12 jr thyrax 2 maanden geleden overgestapt naar euthyrax, is ook nog niet alles. Maar terug gooi je de boel weer helemaal door elkaar

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
7 jaren 10 maanden geleden #12050 door SdHP
Beantwoord door SdHP in topic Wie heeft nog oude Thyrax potjes voor overname?
Guard,

Ik denk niet dat het de bedoeling is dat je medicatie van andere patiënten overneemt. Je weet niet of medicatie goed bewaard is bijvoorbeeld. Dat kan de werkzaamheid veranderen. Medicatie die eenmaal de apotheek heeft verlaten, mag ook door een apotheek niet worden teruggenomen. Misschien als je het van een bekend iemand overneemt, die je vertrouwt, dat er iets voor te zeggen is. Maar verder zou ik het zelf nooit doen.

Je noemt dat je nog steeds hypert op Euthyrox. Met de vraag in het achterhoofd wanneer Thyrax eventueel weer te leveren zou zijn (is dat medio of eind van dit jaar), zou je denk ik meer winst behalen door de dosering Euthyrox zodanig goed te krijgen dat je hiermee verder kunt. Het duurt helaas een tijdje voordat je weer goed ingesteld bent bij overstappen op ander merk.

Weet je ook je huidige bloedwaarden (wanneer geprikt) en wat is je dosering?

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.059 seconden
Gemaakt door Kunena