Tia door Thyrax duotab nieuwe verpakking?

 • moniek
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Nieuw lid
 • Nieuw lid
Lees meer
7 jaren 11 maanden geleden - 7 jaren 11 maanden geleden #9127 door moniek
Thyrax duotab nieuwe verpakking werd gestart door moniek
al een aantal jaar slikte ik de thyrax vanuit het bekende potje. ik had alles heel goed op pijl.
vanaf mei 2014 kreeg ik e nieuwe verpakking duotab in strips. aangezien ik zelf in de zorg heb gewerkt heb ik heel duidelijk na vraag gedaan of dit gevolgen had voor de werkingen, maar er werd mij heel duidelijk verteld dat dit niet het geval was.
29 juli 2014 lag ik in eens bewusteloos in de gang.met veel gedoe werd ik meteen naar ziekenhuis verwezen i.v.m. met vermoeden van een Tia, aangezien er een aantal functies waren uit gevallen. alles verliep ineens in een sneltrein.
ct scan, mri scan, bloedonderzoeken, e.c.g., duplex, bloeddruk alles werd na gekeken. mijn bloeddruk zat regelmatig op
127/160 pols 109. terwijl ik normaal altijd een lage bloeddruk heb. er was zuurstof gebrek in mijn hersenen. en bloedplaatjes waren ook afwijkend. dus naast een tia , dacht men ook nog eens aan een tumor. gelukkig is dit naar allerlei onderzoeken uitgesloten. maar goed wat was het dan wel. door een hartfilm kwamen ze er achter dat ook mijn hartritme niet goed was. dus werd ik ook met spoed doorverwezen naar een cardioloog. ook daar moest ik weer vele onderzoeken ondergaan, en inmiddels waren mijn aanvallen van bewust zijn verlies gemiddeld 8 keer per dag. echocardiiogram ., twee maal 48 uurs holter onderzoek. fietstesten, alles heb ik moeten doorstaan. Er kwam uit dan mijn hartritme 6 keer per uur een stoornis heeft. Schrikken dus. Dit heeft geleid dat ik afgelopen vrijdag een ingreep heb moeten ondergaan, waarbij een inwendig reveal is geplaatst , die drie jaar blijft zitten. hij registreert het hart, en met een afstandsbediening die ik dus ook altijd bij me moet dragen kan i als ik bewusteloos ben geweest, meteen op het knopje drukken. of mensen die op dat moment in de buurt zijn, kunnen hier op drukken. gisteren hoorde ik van het thyrax duotab. in strips. het zal toch werkelijk niet waar zijn dat ik dit alles heb moeten doorstaan door een nieuwe verpakking? al die onzekerheid, angst onderzoeken, en zelf verliezen van baan.
Laatst bewerkt 7 jaren 11 maanden geleden door moniek. Reden: spelling

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

 • Antoinette
 • Bezoeker
 • Bezoeker
7 jaren 11 maanden geleden #9130 door Antoinette
Beantwoord door Antoinette in topic Thyrax duotab nieuwe verpakking
Je hebt aardig wat meegemaakt Moniek. Kan me voorstellen dat het wel erg zuur lijkt als dit door een stomme verpakking zou zijn veroorzaakt.
Maar soms (en dat weet je als professional ook) krijgen mensen uit het lijkt het niets deze klachten en problemen te verstouwen.
Is in die tijd ook je schildklierfunctie getest? Waren de uitslagen afwijkend?
Eerlijk gezegd weet ik niet precies wat Lareb met de individuele meldingen doet, maar misschien geeft het je zelfs wel een antwoord als je ook deze klacht daar meld.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

 • moniek
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Nieuw lid
 • Nieuw lid
Lees meer
7 jaren 11 maanden geleden #9158 door moniek
Beantwoord door moniek in topic Thyrax duotab nieuwe verpakking
Om heel eerlijk te zijn weet ik dor de hectiek war in ik toen (en nu ) leefde niet precies of wat de bloedwaarden waren. Ik ben er wel op geprikt, en over deze waarden hebben ze het niet gehad. Alleen maar over de afwijkende bloedlichaampjes waardoor ze even aam een tumor hebben gedacht.
Ik heb nu net lareb een mail gestuurd, maar als ik het zo lees, reageren deze niet op mails. Maar goed ik wacht af. Vandaag heb ik contact op genomen met mijn specialisten. ( een hele lijst ) en deze gaan t onderzoeken, met als gevolg, morgen weer naar het ziekenhuis bloedwaarden prikken.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

 • Antoinette
 • Bezoeker
 • Bezoeker
7 jaren 11 maanden geleden #9161 door Antoinette
Beantwoord door Antoinette in topic Thyrax duotab nieuwe verpakking
Dat weet ik niet, maar als ze al reageren sturen ze je waarschijnlijk toch door naar het bijwerkingenformulier. Te vinden op www.mijnbijwerking.nl.
Misschien een idee om op te vragen of tijdens die crisis ook je schildklierfunctie is gecontroleerd en wat de waardes waren? Al was het maar voor je gemoedsrust...

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.073 seconden
Gemaakt door Kunena