× Over psychische klachten, vitamine D, vitamine B12, coeliakie, bijnier, vitiligo, gewrichten, vasculitis enzovoorts

verwijderen linker schilklier

  • dwron
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
Lees meer
8 jaren 10 maanden geleden #10822 door dwron
verwijderen linker schilklier werd gestart door dwron
Mijn naam is Ron en heb al sinds een half jaar een verdikte linker schildklier en heb verschillende lichamelijke klachten zoals sterke vermoeidheid, hoofdpijn en pijn in het gehele lichaam en wazig zien.
Hiervoor naar de Internist geweest en een echo laten maken met punctie, de bevindingen zijn een folliculaire laesie en men wil de linker schildklier gaan verwijderen, is er iemand die dit ook heeft laten doen en wat zijn de eventuele gevolgen en is het echt nodig gezien ze geen kwaadaardige cellen bij de punctie hebben gevonden.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
8 jaren 10 maanden geleden - 8 jaren 10 maanden geleden #10885 door mario
Beantwoord door mario in topic verwijderen linker schilklier
Hallo Ron,

Bij mij is ook een helft weggehaald ivm een gezwel in de linkerhelft v 5cm..

Toen sloeg de vermoeidheid pas echt toe.. maar dat is bij iedereen anders.. ik had er geen echte last van en weg laten halen, ook geen foute cellen bij de punktie maar toch... geen fijn idee..

Heb 5 mnd geen pillen geslikt en toen 4 jaar 1 en 1,5 en 2 en 2,5 en toen zelf er 3 perdag genomen en niks hielp zeer vermoeid en opgezwollen lymfe een maand al na verwijdering ervoor in de plaats gekregen maar zoals gezegd het kan bij jou heel anders uitpakken want ken iemand die heeft nu geen klachten meer en hoeft ook geen pillen te slikken..
Ik slik nu al vanaf oktober 2014 geen pillen meer en ben even vermoeid.. mijn tsh is dubbele van voor de operatie maar de ft4 is 12+ dus goed.. mijn andere helft v d schildklier moet gewoon wat meer gestimuleerd worden zeg ik maar..

Ja.. wat is wijsheid.. je zegt wazig zien en pijn en hoofdpijn.. ik had geen wazig zicht of pijn door lichaam.. wel een verschrikkelijke jeuk over heel het lichaam dat ging zover dat ik b.v. mijn schenen compleet kapot krabde.. dit is gelukkig veel minder geworden.. alleen de opgezette lymfeklieren vooral in de hals en kin en onder de oksels zijn m'n vervelendste symptomen

Ben er zelf nu net achter dat een ziekenhuis hier z'n patiƫntgegevens NIET met de huisarts heeft gedeeld !! Hierdoor weet mijn huisarts niet waarom ik opgezette klieren onder mijn oksel heb!! Kan met een ongeval 10 jr terug wel te maken hebben! Ongelooflijk he.. Ik ga er zelf even achteraan..

Wat is een folliculaire laesie? zeg maar een in de schildklierhelft verweven gezwel? want dat laatste was bij mij het geval.. ik heb zelf nog altijd het idee dat het door een motorongeluk erin is komen groeien.. maar ja..

Groet en sterkte, Mario
Laatst bewerkt 8 jaren 10 maanden geleden door mario.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.050 seconden
Gemaakt door Kunena