Thyreoidum en jeuk..

  • leelou
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
Lees meer
7 jaren 4 maanden geleden #11526 door leelou
Thyreoidum en jeuk.. werd gestart door leelou
Ik ben sinds een weekje bezig met het langzaam aan wennen aan thyreoidum want ik reageer er nogal heftig op...zoals op de meeste medicatie die ik krijg voorgeschreven..Het verbeterd wel mijn vermoeidheid, dus daar ben ik erg optimistisch over...naast alle andere gewenningsperikelen, heb ik de laatste dagen last van JEUK over mijn hele lijf...beetje minder.

Zijn er toevallig mensen die hier ook last van hebben (gehad) is dit een bijwerking die over gaat? Of ben ik nou gewoon allergisch voor het enige geneesmiddel wat mij wel lijkt te helpen?

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
7 jaren 4 maanden geleden #11527 door Johanna
Beantwoord door Johanna in topic Thyreoidum en jeuk..
Dag,

Ik denk dat je het even de tijd moet geven. Jeuk is (ook) soms ook een typische Schildklierklacht. Ook ik had veel jeuk en zeker bij de start van de medicatie. Misschien raar om het Zo te omschrijven maar ik denk dat je huid weer moet wennen aan een gewone temperatuur? Niet behandeld of slecht ingesteld was ik heel kouwelijk en mijn huid voelde ook altijd koud aan. Zodra ik door extra kleding en of deken probeer warmer te worden speelde het op.

Nu heb ik het af en toe nog vooral na het sporten. Dan kan ik echt koud worden en met het kruipen onder een dekentje of lekker dicht tegen mijn maatje aankruipen komt dan de jeuk op....

Het kan echt veroorzaakt worden door je hormoonhuishouding. Je hoort het ook bij overgangsklachten b.v. Uitslag en bulten horen er niet bij dat is een ander verhaal.

En ja ongelooflijk he hoe snel je vermoeidheidsklachten verminderen.... Ik herken ook dat stuk van je verhaal. Na een half jaar steeds zieker worden op de synthetische met een indertijd heel kleine toevoeging /vervanging van/door 15 Mcgr thyreoidum zo snel de omslag ervaren!


Groet Johanna.
De volgende gebruiker (s) zei dank u: leelou

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • leelou
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
Lees meer
7 jaren 4 maanden geleden #11529 door leelou
Beantwoord door leelou in topic Thyreoidum en jeuk..
ohh dankjewel ik hoop zo dat je gelijk hebt en dat die jeuk een tijdelijk verhaal is want ik ben wel heel blij met die thyreoidum...ik ben niet meer zo moe....

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
7 jaren 4 maanden geleden #11531 door Kiek
Beantwoord door Kiek in topic Thyreoidum en jeuk..
Zou je allergisch kunnen zijn voor varkensvlees?
Dat is het basisproduct van thyreoïdum.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.082 seconden
Gemaakt door Kunena