Goede waarden maar...

  • Mattbett
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
Lees meer
7 jaren 8 maanden geleden - 7 jaren 8 maanden geleden #12330 door Mattbett
Goede waarden maar... werd gestart door Mattbett
Hallo,
Ik slik nu al enige jaren Euthyrox 100.
Echter de klachten gaan niet weg, en zijn soms zo hevig dat ik er gewoon echt ziek van ben. Daardoor niet kan werken, sociaal leven staat stil, geen sport, relatie onder druk..
Artsen zeggen.... je waarden zijn goed... dus niks aan de hand. Accepteer het nou maar er is niks tegen te doen... :angry:
Na herhaaldelijk tevergeefs aan de bel getrokken te hebben bij huisarts en internisr, ga ik nu hier bij jullie te rade.
Het liefst zou ik naar een academisch ziekenhuis gaan waar men wel verder kijkt en je niet met kluitje in het riet weer naar huis stuurt.
Wie kan me verder helpen? Tips, suggesties? Combinatie Therapie? :unsure:
Laatst bewerkt 7 jaren 8 maanden geleden door Mattbett.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
7 jaren 8 maanden geleden #12356 door Me1974
Beantwoord door Me1974 in topic Goede waarden maar...
Ik was op zoek naar een onderwerp als deze op deze site. Ik ben onlangs overgegaan van Thyrax naar Euthyrox en kreeg van de internist door dat mijn waardes goed waren. Maar ik heb nog altijd last van snelle hoofdpijn, ontstekingen, koudheid, gevoelloze handen. Ik heb veel last van erge spierpijn en kan vaak niet op mijn knieƫn zitten of overeind komen. Heb ook veel pijn in 1 knie. Soms val ik bijna flauw of heb een koortsgevoel. Ik heb ook veel last ervan dat ik erg opzie om mijn 38-urige werkweek vol te houden. Ik zie het vaak niet meer zitten en voel me het prettigste thuis, als ik op de bank lig of slaap. Mijn baas zegt: je moet juist actief worden en erop uit gaan en sporten etc. Maar ik loop met de hond ongeveer 7 km per dag en dat put me al uit. Ik ben benieuwd of er meer zijn die ondanks dat de waardes goed zijn toch niet optimaal kunnen functioneren. En of er mensen zijn die (gedeeltelijk) afgekeurd zijn vanwege de klachten van een trage schildklier. Ik werkte altijd heel hard en tegenwoordig doe ik dat met tegenzin. Terwijl ik mn werk leuk vind.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
7 jaren 3 maanden geleden #12582 door Christaatje
Beantwoord door Christaatje in topic Goede waarden maar...
Helaas kijken artsen inderdaad vaak niet verder dan je waardes. Of ze roepen uit dat het psychosomatisch is. :blink:

Ik durf niet te zeggen of een academisch ziekenhuis beter is. Er zijn wel schildkliercentra in het land, maar daar heb ik geen ervaring mee (bijv. www.erasmusmc.nl/schildkliercentrum/).

Mijn waardes waren, toen ik nog Thyrax slikte, ook goed, maar ik had hyperventilatie klachten die uiteindelijk in een paniekstoornis veranderde (of juist andersom ;) ). Ik heb uiteindelijk besloten om over te stappen op Euthyrox, met het mom van, ik kan het allicht proberen. Het ging beter.

Dus naar mijn mening kunnen je waardes goed zijn, maar dat je je toch nog rot voelt is mogelijk. Het kan zijn dat je je beter voelt als je waardes juist iets lager of hoger van het spectrum zit, maar dat zou je met je huisarts moeten bespreken (alhoewel mijn ervaring is dat ze al gauw zeggen dat zo'n kleine verandering geen effect heeft... Mijn inziens makkelijk te zeggen, aangezien zij niet voelen wat ik voel.)

Als je een behandeling weet; ben er nieuwsgierig naar. :)

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.053 seconden
Gemaakt door Kunena