Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Onderwerp: Hallo Kiek en Prutser kunnen jullie even meekijken

Hallo Kiek en Prutser kunnen jullie even meekijken 5 jaren 1 week geleden #11518

  • vlaggetje
  • vlaggetje's Profielfoto
  • Offline
  • Senior
  • Berichten: 99
  • Ontvangen bedankjes 34
twee weken geleden uitslag gehad tsh 2,980 ft4 10 bij 0,137,5 thyrax rferentiewaardes tsh 0,4-4 ft4 10- 19.
Ik heb opgehoogd naar 0,142,5

Heb mn eerdere labtesten opgevraagd zijn 29-5-2013 tsh 1,4 ft4 17, 21-07-2014 tsh 1,7 inmiddels thyrax nieuwe verpakking en klachten, ft4 niet bepaald gewoon 0,137,5
5-9-2014 tsh1,2 ft4 13,8, vooral zeer vermoeid.
17-6-2016 tsh 2,9, ft4 10, kwartje opgehoogd.

Gemiddelde volgens lab tsh 1,8 ft4 13,5

Voel me inmiddels iets beter maar denk nog een kwartje erbij zit dan op 0,150, 1 roze tabletje.
wat is mijn setpoint ongeveer enig idee?
Ophogen ging nu goed maar heb snel last van hyper verschijnselen, maakt het voor de opname nog uit 1,3/4 blauw en 1 witte of 1 roze.

Ik ben 1 m 78 en weeg ongeveer 60 kilo,
Zou het heel fijn vinden als jullie hier iets zinnigs over kunnen zeggen.

Met vriendelijke groet vlaggetje
The administrator has disabled public write access.

Hallo Kiek en Prutser kunnen jullie even meekijken 5 jaren 1 week geleden #11519

  • Kiek
  • Kiek's Profielfoto
  • Offline
  • Gold
  • Berichten: 275
  • Ontvangen bedankjes 121
Hallo Vlaggetje,

Je vraagt naar het set point.
Het rekentool kan alleen maar werken met TSH's met de bijbehorende FT4.
Ik heb je overgebleven drie sets van TSH/FT4 in het machientje gezet.

Ik krijg de volgende tekst:
"Based on these data no result can be found"
Er kan dus geen berekening gemaakt worden.

De app wordt gebruikt om streefwaarden te zoeken van mensen met een hypothyreoïdie.
Vanuit die hypo-waarden kan een relatie gelegd worden tussen de TSH en de FT4.
Over waarden die in een plukje dicht bij elkaar liggen valt niets te zeggen.
Heb je geen echte hypowaarden?


PS: Wat jammer dat de nieuwste vragen en reacties niet meer te zien zijn op dit forum.
Het is nu zo onoverzichtelijk en lastig de weg te vinden, vind je niet?
Op www.schildklierforum.eu is het net zoals op het oude hypoforum.
Daar blijf ik graag actief.
The administrator has disabled public write access.
Bedankt door: vlaggetje

Hallo Kiek en Prutser kunnen jullie even meekijken 5 jaren 1 week geleden #11520

  • Hesa
  • Hesa's Profielfoto
  • Offline
  • Expert
  • Berichten: 115
  • Ontvangen bedankjes 47
PS: Wat jammer dat de nieuwste vragen en reacties niet meer te zien zijn op dit forum.
Het is nu zo onoverzichtelijk en lastig de weg te vinden, vind je niet?
Ja, dit is heel onoverzichtelijk.
Word er niet beter op zo.
The administrator has disabled public write access.
Bedankt door: vlaggetje

Hallo Kiek en Prutser kunnen jullie even meekijken 5 jaren 1 week geleden #11522

  • vlaggetje
  • vlaggetje's Profielfoto
  • Offline
  • Senior
  • Berichten: 99
  • Ontvangen bedankjes 34
bedankt dames, ik zou mn beginwaardes ook kunnen opvragen maar dat gaat wat langer duren.
Wat bedoelen jullie met dat de reacties en berichten op dit forum niet meer te vinden zijn?
Laat ik het concreter vragen is ophogen naar 1 roze een goed idee met een tsh van 2,9 en een ft4 van 10?

Heb nooit extreme hypowaardes gehad meer subklinish met hoge anti-stoffen.

Ik hoop dat jullie me nog advies kunnen geven,

Alvast bedankt vr groet vlaggetje
The administrator has disabled public write access.

Hallo Kiek en Prutser kunnen jullie even meekijken 4 jaren 11 maanden geleden #11584

  • prutser
  • prutser's Profielfoto
  • Offline
  • Platinum
  • Berichten: 455
  • Ontvangen bedankjes 163
vlaggetje schreef :
Laat ik het concreter vragen is ophogen naar 1 roze een goed idee met een tsh van 2,9 en een ft4 van 10?
Ophogen van 137,5 mcg naar 150 mcg (= 1 roze) is bij deze waarden zeker een goed idee. De TSH is aan de hoge kant en de FT4 is laag. Ik denk zelfs dat je misschien meer moet ophogen dan met 12,5 mcg, maar dat kun je ook later bepalen.
The administrator has disabled public write access.
Bedankt door: vlaggetje

Ha prutser fijn bedankt 4 jaren 11 maanden geleden #11590

  • vlaggetje
  • vlaggetje's Profielfoto
  • Offline
  • Senior
  • Berichten: 99
  • Ontvangen bedankjes 34
Ik hoog altijd in kleine stapjes op heb er nog al last van ik ga eerst nog even bloedprikken en dan zit ik op 0,150.
Dus 1 roze ben benieuwd hoe ik me dan voel
The administrator has disabled public write access.
Tijd voor maken pagina: 0.050 seconden
Gemaakt door Kunena