gedeeltelijk afgekeurd door trage schildklier?

  • Me1974
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
Lees meer
8 jaren 2 maanden geleden #12357 door Me1974
Hallo allen,

Ik heb al jaren een trage schildklier en slik 0.150 mg Euthyrox per dag sinds 6 weken. Daarvoor Thyrax. Ik heb ook geen vitami e D en slik Divasun 2400 per dag en krijg iedere 4 weken een B12 injectie. De interniste zegt dat ik met alle waardes goed zit nu. Maar heb erg veel last van symptomen. Mijn maag is altijd van slag, ben snel moe, heb erge spierverlies en last van ontstekingen in knie en neus. Ook heb ik erg snel hoofdpijn en heb het altijd koud. Ook heb ik snel gevoelloze vingers en kramp in vingers en pols. Ik heb altijd erg hard en veel gewerkt maar de laatste jaren kost me dat veel energie. Ik zie het vaak niet zitten en ben snel depri. Ik denk vaak: ik red het niet meer! Ik ben benieuwd of er wel eens mensen zijn afgekeurd vanwege deze ziektes. Want ik zie me met deze klachten niet nog 25 jaar werken, hoe erg ik dat idee ook vind. Zijn er die naast de medicijnen nog andere medicijnen slikken waardoor ze zich beter voelen?

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
8 jaren 2 maanden geleden #12384 door Mayke
Beantwoord door Mayke in topic gedeeltelijk afgekeurd door trage schildklier?
Hallo ME1974,

Ja..ik herken me wel in jou klachten (behalve de kramp en gevoelloosheid in vingers en hand). Ik heb als oud-sporter op nationaal en internationaal niveau altijd hard gewerkt. Wat ik helaas nu niet meer kan. Ik heb 10 jaar door geknokt omdat er medisch niets gevonden werd, maar dit heeft mij alleen maar dieper doen zakken. Wat heeft geresulteerd in dat ik 4 jaar volledig thuis heb gezeten met een wia-uitkering. Nu doe ik sinds bijna 2 jaar een reintegratie traject en werk ik 12 per week.

Ik heb het zwaar gehad, maar door de diagnose hypothyroide, de medicatie en psychische therapie(waarin ik heb leren luisteren naar mijn lichaam) kan ik het leven beter aan. Ondanks de lichamelijke klachten.

Dus mijn advies, luister naar je lichaam! Wanneer je over je grenzen heen blijft gaan, maak je het alleen maar erger. (Althans dat was mijn ervaring)

Sterkte!
Groetjes Mayke

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.056 seconden
Gemaakt door Kunena