Ander medicijn ipv thyrax

  • ikzelf
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Senior lid
  • Senior lid
Lees meer
8 jaren 6 maanden geleden #11105 door ikzelf
Ander medicijn ipv thyrax werd gestart door ikzelf
Hallo allemaal.

Naar aanleiding van een eerder verhaal van mij hier even een update.

Ik ben vanmorgen bij de internist geweest omdat ik dus het idee had dat ik niet goed reageer op thyrax, ik ga dus nu overstappen op euthyrox, met een maand weer bloed prikken en dan kijken hoe het verder met me gaat.

Hij deed nergens moeilijk over, had veel begrip.
Op mijn voorstel van titrantie therapie keek hij een beetje vragend, dit kende hij niet, toen ik het hem uitlegde wist hij wat ik bedoelde.
Ik mag dit wel als ik dit graag wil maar vertelde hij, het is in ieder geval bij ons in het ziekenhuis bewezen dat als je je schildklier ipv een jaar anderhalf jaar stil legt de kansen iets groter zijn dat het niet terug komt, daar wil ik natuurlijk als eerste voor gaan dus ga eerst kijken wat euthyrox met me doet.

Allemaal dus even afwachten.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
8 jaren 6 maanden geleden #11227 door Amy
Beantwoord door Amy in topic Ander medicijn ipv thyrax
Ik kan je alleen zeggen dat ik 20 jaar euthyrox heb geslikt, steeds stabiel was en totaal geen bijwerkingen. Sinds verhuizing heeft nieuwe arts me op Thyrax gezet en hier reageer ik minder goed op. Minder stabiel, veel hoofdpijn, als ik nu terugkijk toch pas sinds 2 jaar hartkloppingen (maar nooit in verband gebracht met Thyrax). Ik ga maandag ook weer aan huisarts vragen terug te mogen naar Euthyrox. Voelde veel fijner!

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.052 seconden
Gemaakt door Kunena