Onderwerp: Steeds terugval!

Steeds terugval! 3 jaren 8 maanden geleden #12643

  • Rosy
  • Rosy's Profielfoto
  • Offline
  • Senior
  • Berichten: 42
  • Ontvangen bedankjes 4
Hoi allen,

Mijn waarden zijn nu TSH 1.5 en FT4 14.4
Voorheen bleef de FT4 tussen de 9 en 12.
Nu is het al bijna een jaar rond de 14.
Maar ik ben meer moe dan ooit.
Nu heb ik begin dit jaar wel heel ziek gelegen en ben twee keer aan de buik geopereerd.
Maar rond april was ik echt duidelijk herstellende. Ik kreeg weer energie en alles.
Maar nu sinds een paar maanden zo verschrikkelijk moe, koud, soms juist warm en zweten, m'n haar valt uit, ik ben traag, kan heel weinig hebben, heb een kort lontje, moeite met concentreren en onthouden. En ik blijf maar verhoging hebben, in middag en begin avond is mijn temperatuur tussen de 37.7 en 38.1.
Wat moet ik hiermee? Weet iemand een oplossing? Vooral die moeheid is niet te doen.
Ik ben moeder van twee heerlijke kindjes en al zo lang ziek zwak en misselijk.
Letterlijk! Ook veel misselijk en maagklachten...
TSH 10 - 5 - 3.5 - 1.3 - 2.5 - 0.22
T4 9 - 11 - 12 - 13 - 12 - 14,3
Anti TPO 1030
The administrator has disabled public write access.

Steeds terugval! 3 jaren 8 maanden geleden #12647

  • dubrove
  • dubrove's Profielfoto
  • Offline
  • Senior
  • Berichten: 47
  • Ontvangen bedankjes 7
hey rosy,

Ik heb geen oplossing voor je maar ik voel met je mee. Ik heb ook steeds terugvallen en het is ontzettend lastig te combineren met twee kleine kinderen! Ik heb ook lange periodes verhoging maar mijn crp of bezinkingswaarde in mijn bloed is dan niet verhoogd dus kan de arts er niks mee. Is dat bij jou al gecheckt?

Heel veel succes en geniet van de goede momenten met je kids!

mirte
The administrator has disabled public write access.
Bedankt door: Rosy

Steeds terugval! 3 jaren 8 maanden geleden #12648

  • Rosy
  • Rosy's Profielfoto
  • Offline
  • Senior
  • Berichten: 42
  • Ontvangen bedankjes 4
Doet toch goed dat iemand het herkent, ook al gun ik het eigenlijk niemand om zich zo te voelen. Heb jij ook kinderen?
Ik had eind 2015 een blinde darm ontsteking en moest geopereerd worden. Daarbij maakte de arts een foutje en liet darm inhoud ontsnappen in de buikholte. Dat ging compleet mis en niemand durfde het toe te geven. Uiteindelijk hebben ze me 6x(!) op de SEH naar huis gestuurd omdat ik volgens hun niet ziek was..... Dat kostte mij bijna mijn leven. Ik moest weer geopereerd worden en de hele buik moest uitgeruimd worden en gespoeld.
Dus ik had heel lang hoge ontstekingswaarden. De laatste keer leek het wel binnen de kaders. Maar nu is het al een tijd niet meer gecheckt. Misschien toch goed nog eens te laten checken.
Dank voor je reactie!
TSH 10 - 5 - 3.5 - 1.3 - 2.5 - 0.22
T4 9 - 11 - 12 - 13 - 12 - 14,3
Anti TPO 1030
The administrator has disabled public write access.
Tijd voor maken pagina: 0.989 seconden
Gemaakt door Kunena