Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Onderwerp: Van de een op de andere dag zo mn energie kwijt?

Van de een op de andere dag zo mn energie kwijt? 3 jaren 11 maanden geleden #12422

  • vlaggetje
  • vlaggetje's Profielfoto
  • Offline
  • Senior
  • Berichten: 99
  • Ontvangen bedankjes 34
Afgelopen donderdag, voelde ik zo lettrerlijk de energie weglopen en sindsdien voel ik me als een balletje, loom, geiriteerde ogen, geen eetlust, geen spierkracht, stemmingswisselingen de hele rataplan. vandaag even bloed laten prikken.

De laatste keer dat ik bloed heb geprikt had ik de volgende uitslagen tsh 2,9 ft4 10,8 dus al aan de hypokant ref waardes tsh 0,5-4, ft4 10,8 ref waardes 10-20. Kwartje opgehoogd en behalve de nodige strubbelingen met de medicatie in strips en potjes een redelijk goed jaar gehad.
Ik ben heel voorzichtig met ophogen omdat dit me veel problemen geeft.

Kan het dat je zomaar weer ineens terugvalt? Het voelt als in het begin toen de hashimoto net gediagnosticeerd werd.

Ik slik nu 2 dagen 1,37,5 1 dag 1,46,5.
Ben benieuwd wat er uit de bledtest komt, de waardes plaats ik dan hier.

Iemand dezelfde ervaring dat het zo plotsklaps kan omslaan?

Ik hoor graag vam jullie, groetjes Vlaggetje
The administrator has disabled public write access.
Bedankt door: mettari

Van de een op de andere dag zo mn energie kwijt? 3 jaren 11 maanden geleden #12470

  • mettari
  • mettari's Profielfoto
  • Offline
  • Expert
  • Berichten: 118
  • Ontvangen bedankjes 18
Hoi vlaggetje,

2 weken geleden belde mijn internist met de volgende uitslagen: Tsh 6 Ft4 18.. toch voelde ik me niet zo goed bij deze waarde, opgehoogd met een halfje.

Begon mij wat beter te voelen. Nu ben ik sinds 3 dagen ongesteld ik voel alsof ik een TSH VAN 100 heb. Ik voel mij zooooooo slecht zo plotsklap is gedraaid van "oke" voelen naar heeel slecht kan wel huilen verschrikkelijk dit!

Ik mag over 2 weken weer prikken het liefst prik ik morgen al maja.

Ik kan begrijpen wat je ermee bedoeld plotsklap hartstikke slecht voelen bah! :-(

Sterkte!
The administrator has disabled public write access.

Van de een op de andere dag zo mn energie kwijt? 3 jaren 11 maanden geleden #12471

  • vlaggetje
  • vlaggetje's Profielfoto
  • Offline
  • Senior
  • Berichten: 99
  • Ontvangen bedankjes 34
Hoi Mettari,

Een tsh van 6 is te hoog dus waarschijnlijk moet je nog wat ophogen, meestal zeggen ze, Dat een tsh rond de 1 goed is voor mij is dat te laag. Mijn waardes waren tsh 1 ft4 15 nuchter geprikt. Ook ik ben ongesteld en dat helpt zeker niet in je klachten. Ik senk dat ik deze week nog een keer ga bloedprikken en dan met de arts bespreken wat de volgende stap is.medicijnen bijstellen of misschien de anti-depressiaa verhogen. Jij ook sterkte, groetjes vlaggetje
The administrator has disabled public write access.

Nieuwe bloeduitslag 3 jaren 11 maanden geleden #12490

  • vlaggetje
  • vlaggetje's Profielfoto
  • Offline
  • Senior
  • Berichten: 99
  • Ontvangen bedankjes 34
Van 15 april, tsh 1 en ft4 15 nuchter, het rare is dat ik hyperverschijnselen heb kan dat? Voel me oke bij een lage ft4 en licht verhoogde tsh rond de 2. Huisarts vind de waardes prima natuurlijk, snap ik klinkt ook ideeal. Maar de keer daarvoor was tsh 2,9 ft4 10,9. Iemand een idee, ik krijg morgen nog meer uitslagen, maar volgens de huisarts kunnen die nooit heel veel verschillend zijn van de vorige waardes, ik ben benieuwd en plaats ze hier.

Zoals ik me nu voel voelde ik me 4 jaar geleden ook toen had ik hyperwaardes en belandde 10 dagen op een interne afdeling van een ziekenhuis, drastisch geminderd met de medicatie, waardoor ik van het ene uiterste im de andere schoot, heeft een jaar gekost om op te knappen.
The administrator has disabled public write access.

Van de een op de andere dag zo mn energie kwijt? 3 jaren 2 maanden geleden #12644

  • Rosy
  • Rosy's Profielfoto
  • Offline
  • Senior
  • Berichten: 42
  • Ontvangen bedankjes 4
Ik heb ongeveer dezelfde ervaring, meerdere keren zelfs helaas, heb er paar dagen geleden een nieuwe topic over geplaatst.
Hoe is het bij jou nu?
TSH 10 - 5 - 3.5 - 1.3 - 2.5 - 0.22
T4 9 - 11 - 12 - 13 - 12 - 14,3
Anti TPO 1030
The administrator has disabled public write access.
Tijd voor maken pagina: 0.041 seconden
Gemaakt door Kunena